delivery
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 6€ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΜΟΝΟ ΜΕ 4€.
ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ glo™
Για να αποκτήσεις πρόσβαση στον ιστότοπό μας θα πρέπει να επαληθεύσεις ότι είσαι καπνιστής και άνω των 18 ετών.

Συχνές Ερωτήσεις

Γενικές Ερωτήσεις

Το σύστημα θέρμανσης καπνού glo προορίζεται αποκλειστικά για ενήλικες και καταναλωτές προϊόντων που περιέχουν νικοτίνη. Το glo δεν προορίζεται για: άτομα κάτω των 18 ετών, άτομα τα οποία είναι αλλεργικά ή ευαίσθητα στη νικοτίνη, έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες, άτομα τα οποία πρέπει να αποφεύγουν τον καπνό ή τα προϊόντα που περιέχουν νικοτίνη για ιατρικούς λόγους, άτομα με καρδιακές παθήσεις, υπέρταση ή διαβήτη. Κρατήστε τα προϊόντα glo μακριά από παιδιά και κατοικίδια.

Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να χρησιμοποιήσετε το προϊόν θέρμανσης καπνού glo.

Είναι σύνηθες να συσχετίζεται το glo με το ηλεκτρονικό τσιγάρο ή να αποκαλείται θερμαινόμενο τσιγάρο. Η σωστή ονομασία της κατηγορίας είναι προϊόν θέρμανσης καπνού και διαφέρει πλήρως από τα ηλεκτρονικά τσιγάρα που χρησιμοποιούν τελείως διαφορετική τεχνολογία (άτμισμα/vaping vs θέρμανση καπνού).

Το glo χρησιμοποιεί την τεχνολογία θέρμανσης καπνού η οποία σε αντίθεση με το παραδοσιακό τσιγάρο, θερμαίνει τον καπνό που περιέχεται στις ειδικές ράβδους καπνού neo™. Σε αντίθεση με το παραδοσιακό τσιγάρο, απουσιάζει πλήρως η καύση, που έχει ως αποτέλεσμα την αποφυγή παραγωγής στάχτης. Συνεπώς, τα neo™ Sticks χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με το glo και δεν θα πρέπει να επιχειρείτε να τα ανάψετε. Η γεύση των neo™ Sticks είναι ένας εντελώς νέος τρόπος για να απολαύσετε τη γεύση του καπνού. Στην αρχή, η γεύση θα είναι ξεχωριστή και διαφορετική από αυτή των συμβατικών τσιγάρων, καθώς δεν περιέχουν συστατικά γεύσης που παράγονται ως υποπροϊόντα της καύσης.

Το glo έχει πολύ διαφορετική τεχνολογία σε σχέση με τα ηλεκτρονικά τσιγάρα. Τα neo™ Sticks αποτελούν προϊόντα καπνού που απαιτούν την προηγμένη τεχνολογία θέρμανσης της συσκευής glo για να παράγουν τη γεύση και τη νικοτίνη εντός του ατμού του καπνού. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν έχει ταξινομηθεί ως προϊόν καπνού, και είναι συνήθως μια αυτόνομη συσκευή πολλαπλής χρήσης που περιέχει ένα υγρό σκεύασμα με γεύσεις και νικοτίνη, το οποίο, όταν θερμαίνεται στη συσκευή, δημιουργεί ατμό.

Η επαγωγική θέρμανση είναι μια ευρέως διαδεδομένη τεχνολογία στις σημερινές κουζίνες, η οποία έχει μικρογραφηθεί στη συσκευή glo hyper. Λειτουργεί με τον ακόλουθο τρόπο: μια μπαταρία φορτίζει ένα πηνίο το οποίο δημιουργεί μαγνητικό πεδίο, προκαλώντας θερμότητα στο μεταλλικό σωλήνα όπου τοποθετείται το neo™ Stick. Ο μεταλλικός σωλήνας μέσα στη συσκευή υποδέχεται και θερμαίνει τη ράβδο καπνού, προσφέροντας μια πιο έντονη καπνιστική εμπειρία & καλύτερη απόδοση του θερμαινόμενου καπνού με ταχύτερο χρόνο θέρμανσης.

Τα αρχικά THP έρχονται απο την φράση Tobacco Heating Product που σημαίνει Προϊόν Θέρμανσης Καπνού. Η τεχνολογία αυτή θερμαίνει τον καπνό αντί να τον καίει.
  • 13% μικρότερο και 7% ελαφρύτερο
  • Νέο ξεχωριστό κουμπί για ενεργοποίηση λειτουργίας BOOST
  • Νέο πορτάκι-κλείστρο, το οποία ανοίγει και κλείνει γρήγορα και εύκολα, αποτρέποντας τη σκόνη και οποιαδήποτε υπολλείματα
  • Βελτιωμένη ένδειξη LED, η οποία κάνει ακόμη πιο εύκολη την παρακολούθηση των ενδείξεων της συσκευής
  • Πιο premium και μοντέρνος σχεδιασμός
Σύμφωνα με το ελληνικό ρυθμιστικό πλαίσιο, τα προϊόντα θέρμανσης καπνού μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εξωτερικούς χώρους και έχουν τους ίδιους περιορισμούς σχετικά με τη χρήση, την πώληση και τη διαφήμιση, όπως τα παραδοσιακά προϊόντα καπνού (συμβατικά τσιγάρα). Ως εκ τούτου, ισχύει η ολική απαγόρευση του καπνίσματος σε όλους τους εσωτερικούς δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους εργασίας, σε όλα τα HoReCa εκτός από τις εξωτερικές περιοχές που εξαιρούνται, σε όλους τους τύπους αιθουσών αναμονής, στα αεροδρόμια εκτός από τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους για καπνιστές, στους σταθμούς σε όλα τα μέσα μεταφοράς, συμπεριλαμβανομένων και πλοίων, σε όλα τα σχολικά κυλικεία, σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, συμπεριλαμβανομένων των ταξί, σε όλα τα ιδιωτικά ή δημόσια αυτοκίνητα που μεταφέρουν παιδιά έως 12 ετών. Η ίδια ακριβώς νομοθεσία ισχύει και για το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

glo hyper+

Το glo προσφέρει στους καταναλωτές μεγαλύτερη προσαρμογή χάρη στις 2 λειτουργίες του: Standard και Boost. Με την τυπική (Standard) λειτουργία, η συσκευή θερμαίνεται και είναι έτοιμη μέσα σε μόλις 20 δευτερόλεπτα με τον χρόνο της συνεδρίας να ανέρχεται στα 4 λεπτά. Με τη λειτουργία Boost από την άλλη πλευρά, η συσκευή θερμαίνεται και είναι έτοιμη σε μόλις 15 δευτερόλεπτα με τον χρόνο της συνεδρίας να ανέρχεται σε 3 λεπτά. Οι διαφορετικές λειτουργίες - με βάση το χρόνο και τη θερμοκρασία που επιτυγχάνονται - παρέχουν δύο διαφορετικές εμπειρίες.

Υπάρχουν δύο λειτουργίες χρήσης που δίνουν στον καταναλωτή τη δυνατότητα επιλογής με βάση τις προτιμήσεις του. Η λειτουργία Boost παρέχει συντομότερη και πιο έντονη καπνιστική εμπειρία. Η συσκευή είναι έτοιμη προς χρήση μόνο σε 15’’.

Απλώς πατάμε το κουμπί στο κέντρο της συσκευής: μετά από 3 δευτερόλεπτα θα αισθανθούμε μια μικρή δόνηση. Συνεχίζοντας να πατάμε το κουμπί ενεργοποίησης, θα αισθανθούμε μια 2η δόνηση μετά από 5 δευτερόλεπτα, η οποία και ενεργοποιεί τη λειτουργία Boost. Η πρώτη δόνηση μετά από 3 δευτερόλεπτα ενεργοποιεί την τυπική (Standard) λειτουργία. Μόλις ενεργοποιηθεί η επιλεγμένη λειτουργία, ο καταναλωτής δεν θα μπορεί να αλλάξει τη ρύθμιση έως ότου ολοκληρωθεί η συνεδρία. Το glo hyper+ διατηρεί την απλότητα του σχεδιασμού glo, με μόνο μία συσκευή και ένα κουμπί.

Για την ενεργοποίηση της λειτουργίας Boost, πατάμε και κρατάμε το πάνω πλαϊνό κουμπί για 3΄΄. Η συσκευή θα δονηθεί 2 φορές κατά την έναρξη της προθέρμανσης του neo™ και 1 όταν αυτή ολοκληρωθεί, οπότε το glo θα είναι έτοιμο προς χρήση.

Η συσκευή χρειάζεται έως και 3,5 ώρες για να φορτιστεί πλήρως και επιτρέπει έως 20 συνεδρίες με μία μόνο φόρτιση* *ωστόσο υπάρχει πιθανότητα να διαφέρει ανάλογα με τη χρήση

1. Ανοίξτε το κλείστρο στο πάνω μέρος και τη θύρα καθαρισμού στο κάτω μέρος της συσκευής glo. 2. Εισαγάγετε τη βούρτσα καθαρισμού από το πανω μέρος μέχρι η άκρη της να εμφανιστεί στην κάτω πλευρά. 3. Στριφογυρίστε τη εντός του θαλάμου θέρμανσης. 4. Αφαιρέστε τη βούρτσα και κλείστε τη θύρα καθαρισμού στο κάτω μέρος της συσκευής. Το glo είναι έτοιμο για χρήση.

1. Ανοίξτε το κάτω μέρος της συσκευής χρησιμοποιώντας την κάτω άκρη από το βουρτσάκι καθαρισμού 2. Τοποθετήστε το βουρτσάκι μέσα στο θάλαμο θέρμανσης 3. Χωρίς να ασκήσετε μεγάλη πίεση, με περιστροφικές κινήσεις, καθαρίστε τη συσκευή

Για καλύτερες επιδόσεις, η συσκευή θέρμανσης καπνού glo πρέπει να καθαριστεί μετά από 20 χρήσεις. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή θέρμανσης καπνού glo έχει κρυώσει για τουλάχιστον 5 λεπτά πριν τον καθαρισμό. Ανοίξτε τη θύρα στο επάνω μέρος και την πόρτα καθαρισμού στο κάτω μέρος της συσκευής θέρμανσης καπνού glo. Καθαρίστε το εσωτερικό του θαλάμου θέρμανσης χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο βουρτσάκι. Για καλύτερα αποτελέσματα, καθαρίστε και από τις δύο άκρες όπως απαιτείται. Για τo glo HYPER X2, η υγρασία που τυχόν μαζεύεται στο κάτω μέρος της συσκευής από την χρήση, χρειάζεται να αφαιρείται έπειτα από κάθε 5 συνεδρίες.

1. Μια συσκεύη glo. 2. Ένα βουρτσάκι καθαρισμού 3. Ένα καλώδιο USB

Τα συμβατικά super slims τσιγάρα δεν είναι συμβατά με το glo. Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μόνο neo™ Sticks.

Για να ελέγξετε την κατάσταση της μπαταρίας, πατήστε μία φορά το κουμπί ελέγχου και παρατηρήστε τα LEDs.

Για να φορτίσετε το glo είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε φορτιστή που υποστηρίζει την τάση 5V 2A. Ο φορτιστής που παρέχεται στο αρχικό glo κιτ εξασφαλίζει την σωστή φόρτιση της συσκευής σας.

Η τεχνολογία Advanced Heat είναι μια αποκλειστική τεχνολογία του glo. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά τσιγάρα, στα οποία ο καπνός καίγεται στους 900°, η τεχνολογία του glo θερμαίνει τον καπνό στους 260°C στην Boost λειτουργία και 250°C στην Standard λειτουργία χωρίς να οδηγείται σε καύση*. *Το χαρακτηριστικό αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το προϊόν είναι λιγότερο επιβλαβές από τα υπόλοιπα προϊόντα καπνού.

Μπορείτε να τα αγοράσετε στο discoverglo.gr και σε συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Όχι, το glo παράγει αερόλυμα καπνού.

Το glo απελευθερώνει αερόλυμα καπνού.

Το εξωτερικό περίβλημα του glo είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, ενώ το κλείστρο στο επάνω μέρος και η πόρτα καθαρισμού στο κάτω μέρος είναι φτιαγμένα από πλαστικό υψηλής ποιότητας.

Στους 240°C στην Standard λειτουργία και 260°C στην Boost λειτουργία.

Η συσκευή glo πρέπει να απορρίπτεται σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς για τη διάθεση και ανακύκλωση ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Το glo έχει σχεδιαστεί για χρήση αποκλειστικά με τα neo™ Sticks Demi Slim . Υπάρχουν 9 επιλογές neo™ Sticks: 4 επιλογές καπνού – Golden Tobacco, Classic Tobacco, Terracotta Tobacco και Smooth Tobacco & 5 επιλογές καψουλών – Green Click, Arctic Click, Scarlet Click, Morning Click και Sunset Click.

Τα neo™ Sticks περιέχουν ειδικά επεξεργασμένο καπνό, πραγματικό (premium) καπνό, γλυκερίνη και αρωματικές ύλες.

Δεν θα πρέπει να ανάψετε το neo™ Sticks με ένα σπίρτο ή αναπτήρα, ή να προσπαθήσετε να το καταναλώσετε όπως ένα συμβατικό τσιγάρο. Τα neo™ Sticks έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για χρήση με τη glo συσκευή σας.

Αγορά Online

Ο κωδικός της συσκευής σας βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευασίας: Υπάρχει ένα αυτοκόλλητο που γράφει my glo number .

1. Εξατομικευμένη υποστήριξη 2. Τεχνική υποστήριξη 3. Άμεση αντικατάσταση συσκευής σε περίπτωση ελαττωματικής συσκευής ή βλάβης 4. Μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του glo

- Στο www.discoverglo.gr επιλέγοντας Εγγραφή Συσκευής από το κεντρικό μενού. - Στο τηλεφωνικό μας κέντρο - Σε συγκεκριμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα Για ενεργοποίηση εγγύησης της συσκευής θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το my glo number που αναγράφεται στο πίσω μέρος του κουτιού και διαρκεί για 12 μήνες. Αν δεν έχετε καταγράψει τη συσκευή σας, θα πρέπει να κρατήσετε την απόδειξη αγοράς και το my glo number από το κουτί της συσκευής.

Η εγγύηση της συσκευής ισχύει για 12 μήνες από την ημερομηνία αγοράς της. Ο καταναλωτής θα πρέπει να έχει εγγράψει τη συσκευή στο σύστημα μέσω του discoverglo.gr ή της Γραμμής Εξυπηρέτησης Πελατών ή να έχει κρατήσει την απόδειξη αγοράς και τη συσκευασία της συσκευής που το δόθηκε στα σημεία πώλησης ή από την online αγορά του.

Μπες και εσύ στον κόσμο του glο!

Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή

*Θερμαίνει τον καπνό, χωρίς να τον καίει. Η μέτρηση γίνεται σε σύγκριση με το κάπνισμα του συμβατικού τσιγάρου.
Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι αυτό το προϊόν είναι λιγότερο επιβλαβές, σε σχέση με τα υπόλοιπα προϊόντα καπνού.

ezgif.com-gif-maker_3_