delivery
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 6€.
ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ glo™
Για να αποκτήσεις πρόσβαση στον ιστότοπό μας θα πρέπει να επαληθεύσεις ότι είσαι καπνιστής και άνω των 18 ετών.

Συχνές Ερωτήσεις

Τα αρχικά THP έρχονται απο την φράση Tobacco Heating Product που σημαίνει Προϊόν Θέρμανσης Καπνού. Η τεχνολογία αυτή θερμαίνει τον καπνό αντί να τον καίει.

Η τεχνολογία Advanced Heat είναι μια αποκλειστική τεχνολογία του glo. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά τσιγάρα, στα οποία ο καπνός καίγεται στους 900°, η τεχνολογία του glo θερμαίνει τον καπνό στους 260°C στην Boost λειτουργία και 250°C στην Standard λειτουργία χωρίς να οδηγείται σε καύση*.
*Το χαρακτηριστικό αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το προϊόν είναι λιγότερο επιβλαβές από τα υπόλοιπα προϊόντα καπνού.

Η επαγωγική θέρμανση είναι μια ευρέως διαδεδομένη τεχνολογία στις σημερινές κουζίνες, η οποία έχει μικρογραφηθεί στη συσκευή glo hyper. Λειτουργεί με τον ακόλουθο τρόπο: μια μπαταρία φορτίζει ένα πηνίο το οποίο δημιουργεί μαγνητικό πεδίο, προκαλώντας θερμότητα στο μεταλλικό σωλήνα όπου τοποθετείται το neo™ Stick. Ο μεταλλικός σωλήνας μέσα στη συσκευή υποδέχεται και θερμαίνει τη ράβδο καπνού, προσφέροντας μια πιο έντονη καπνιστική εμπειρία & καλύτερη απόδοση του θερμαινόμενου καπνού με ταχύτερο χρόνο θέρμανσης.

Όχι, το glo παράγει αερόλυμα καπνού.

Το glo απελευθερώνει αερόλυμα καπνού.

Το glo χρησιμοποιεί την τεχνολογία θέρμανσης καπνού η οποία σε αντίθεση με το παραδοσιακό τσιγάρο, θερμαίνει τον καπνό που περιέχεται στις ειδικές ράβδους καπνού neo™. Σε αντίθεση με το παραδοσιακό τσιγάρο, απουσιάζει πλήρως η καύση, που έχει ως αποτέλεσμα την αποφυγή παραγωγής στάχτης. Συνεπώς, τα neo™ Sticks χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με το glo και δεν θα πρέπει να επιχειρείτε να τα ανάψετε. Η γεύση των neo™ Sticks είναι ένας εντελώς νέος τρόπος για να απολαύσετε τη γεύση του καπνού. Στην αρχή, η γεύση θα είναι ξεχωριστή και διαφορετική από αυτή των συμβατικών τσιγάρων, καθώς δεν περιέχουν συστατικά γεύσης που παράγονται ως υποπροϊόντα της καύσης.

Το glo έχει πολύ διαφορετική τεχνολογία σε σχέση με τα ηλεκτρονικά τσιγάρα. Τα neo™ Sticks αποτελούν προϊόντα καπνού που απαιτούν την προηγμένη τεχνολογία θέρμανσης της συσκευής glo για να παράγουν τη γεύση και τη νικοτίνη εντός του ατμού του καπνού. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν έχει ταξινομηθεί ως προϊόν καπνού, και είναι συνήθως μια αυτόνομη συσκευή πολλαπλής χρήσης που περιέχει ένα υγρό σκεύασμα με γεύσεις και νικοτίνη, το οποίο, όταν θερμαίνεται στη συσκευή, δημιουργεί ατμό.

Είναι σύνηθες να συσχετίζεται το glo με το ηλεκτρονικό τσιγάρο ή να αποκαλείται θερμαινόμενο τσιγάρο. Η σωστή ονομασία της κατηγορίας είναι προϊόν θέρμανσης καπνού και διαφέρει πλήρως από τα ηλεκτρονικά τσιγάρα που χρησιμοποιούν τελείως διαφορετική τεχνολογία (άτμισμα/vaping vs θέρμανση καπνού).

Σύμφωνα με το ελληνικό ρυθμιστικό πλαίσιο, τα προϊόντα θέρμανσης καπνού μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εξωτερικούς χώρους και έχουν τους ίδιους περιορισμούς σχετικά με τη χρήση, την πώληση και τη διαφήμιση, όπως τα παραδοσιακά προϊόντα καπνού (συμβατικά τσιγάρα). Ως εκ τούτου, ισχύει η ολική απαγόρευση του καπνίσματος σε όλους τους εσωτερικούς δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους εργασίας, σε όλα τα HoReCa εκτός από τις εξωτερικές περιοχές που εξαιρούνται, σε όλους τους τύπους αιθουσών αναμονής, στα αεροδρόμια εκτός από τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους για καπνιστές, στους σταθμούς σε όλα τα μέσα μεταφοράς, συμπεριλαμβανομένων και πλοίων, σε όλα τα σχολικά κυλικεία, σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, συμπεριλαμβανομένων των ταξί, σε όλα τα ιδιωτικά ή δημόσια αυτοκίνητα που μεταφέρουν παιδιά έως 12 ετών. Η ίδια ακριβώς νομοθεσία ισχύει και για το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Η συσκευή glo πρέπει να απορρίπτεται σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς για τη διάθεση και ανακύκλωση ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Το glo προσφέρει στους καταναλωτές μεγαλύτερη προσαρμογή χάρη στις 2 λειτουργίες του: Standard και Boost. Με την τυπική (Standard) λειτουργία, η συσκευή θερμαίνεται και είναι έτοιμη μέσα σε μόλις 20 δευτερόλεπτα με τον χρόνο της συνεδρίας να ανέρχεται στα 4 λεπτά. Με τη λειτουργία Boost από την άλλη πλευρά, η συσκευή θερμαίνεται και είναι έτοιμη σε μόλις 15 δευτερόλεπτα με τον χρόνο της συνεδρίας να ανέρχεται σε 3 λεπτά. Οι διαφορετικές λειτουργίες - με βάση το χρόνο και τη θερμοκρασία που επιτυγχάνονται - παρέχουν δύο διαφορετικές εμπειρίες.

Υπάρχουν δύο λειτουργίες χρήσης που δίνουν στον καταναλωτή τη δυνατότητα επιλογής με βάση τις προτιμήσεις του. Η λειτουργία Boost παρέχει συντομότερη και πιο έντονη καπνιστική εμπειρία. Η συσκευή είναι έτοιμη προς χρήση μόνο σε 15’’.

Το σύστημα θέρμανσης καπνού glo προορίζεται αποκλειστικά για ενήλικες και καταναλωτές προϊόντων που περιέχουν νικοτίνη. Το glo δεν προορίζεται για: άτομα κάτω των 18 ετών, άτομα τα οποία είναι αλλεργικά ή ευαίσθητα στη νικοτίνη, έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες, άτομα τα οποία πρέπει να αποφεύγουν τον καπνό ή τα προϊόντα που περιέχουν νικοτίνη για ιατρικούς λόγους, άτομα με καρδιακές παθήσεις, υπέρταση ή διαβήτη. Κρατήστε τα προϊόντα glo μακριά από παιδιά και κατοικίδια.

Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να χρησιμοποιήσετε το προϊόν θέρμανσης καπνού glo.

H αρχική τιμή της συσκευής glo HYPER PRO είναι στα 27€. Βεβαιωθείτε ότι είστε εγγεγραμμένος στα newsletters μας για να μαθαίνετε πρώτος τις τρέχουσες προσφορές και τα νέα του glo.

H ολοκαίνουργια συσκευή glo HYPER PRO αποτελεί την πιο προηγμένη συσκευή μας μέχρι σήμερα, με την οθόνη EasyView™.

• Ενισχυμένη με την τεχνολογία HeatBoost™, προσφέροντας ακόμα πιο βελτιωμένη γευστική εμπειρία*.
• Με την προσθήκη του κλείστρου TasteSelect™, το glo HYPER PRO επιτρέπει να ανοίξετε το θάλαμο θέρμανσης και να επιλέξετε τη λειτουργία θέρμανσης (Standard ή Boost) με μία μόνο κίνηση.
• Η glo HYPER PRO διαθέτει την οθόνη EasyView™, η οποία σας προσφέρει τον τέλειο έλεγχο των βασικών λειτουργιών, όπως στην προετοιμασία και την παρακολούθηση των συνεδριών και το επίπεδο της μπαταρίας.

*Σε σύγκριση με την glo HYPER X2. Αυτό το προϊόν δεν είναι ακίνδυνο και περιέχει νικοτίνη, η οποία είναι εθιστική ουσία.

Το glo HYPER PRO έχει σχεδιαστεί για να παρέχει έως και 3 διαδοχικές συνεδρίες.

H νέα μας τεχνολογία HeatBoost™ προσφέρει ακόμα πιο βελτιωμένη γευστική εμπειρία*. Η τεχνολογία HeatBoost™ βελτιστοποίησε τον κινητήρα θέρμανσης, το ηλεκτρικό κύκλωμα και τα προφίλ θερμοκρασίας για να επιτύχει καλύτερη ενεργειακή απόδοση και να επιτρέψει υψηλότερες θερμοκρασίες θέρμανσης, φτάνοντας έως και 285°C στην λειτουργία Standard και έως και 300°C στη λειτουργία Boost, διατηρώντας παράλληλα 20 συνεδρίες με μία μόνο φόρτιση. Επιπλέον, επιτρέπει μεγαλύτερο χρόνο συνεδρίας, με έως και 4 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα στην λειτουργία Standard.

*Σε σύγκριση με την glo HYPER X2. Αυτό το προϊόν δεν είναι ακίνδυνο και περιέχει νικοτίνη, η οποία είναι εθιστική ουσία.

Δεν είναι δυνατή η αλλαγή της λειτουργίας θέρμανσης μετά την έναρξη της συνεδρίας. Η περιστροφή του κλείστρου μετά από την έναρξη, δε θα αλλάξει τη λειτουργίας θέρμανσης.

Είναι πολύ σημαντικό να καθαρίζεις το glo HYPER PRO για να διατηρήσεις την καλύτερη απόδοση. Είναι πραγματικά πολύ απλό, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

1. Άφησε τη συσκευή να κρυώσει: Πριν την καθαρίσεις, βεβαιώσου ότι έχει κρυώσει για τουλάχιστον 10 λεπτά.
2. Καθάρισε το κάτω μέρος της συσκευής: Κάθε 5 συνεδρίες, άνοιξε το πορτάκι κάτω από τη συσκευή σου και χρησιμοποίησε ένα πανάκι για να την καθαρίσεις.
3. Καθάρισε το θάλαμο θέρμανσης: Κάθε 20 συνεδρίες, άνοιξε και τα δύο πορτάκια και χρησιμοποίησε το βουρτσάκι, που περιλαμβάνεται στη συσκευασία της συσκευής, και καθάρισε το θάλαμο θέρμανσης και από τις δύο πλευρές. Θυμήσου να πλύνεις το βουρτσάκι με τρεχούμενο νερό μετά από κάθε χρήση και βεβαιώσου ότι είναι στεγνό πριν το χρησιμοποιήσεις ξανά.

Το glo HYPER PRO προσφέρει έως και 20 συνεδρίες με μία μόνο φόρτιση. Η συσκευή μπορεί να φορτιστεί πλήρως σε λιγότερο από 90 λεπτά χρησιμοποιώντας τον προτεινόμενο αντάπτορα (12,5W (5V2,5A ή 9V1,5A) και καλώδιο USB-C.

Για να επανεκκινήσεις τη συσκευή, κράτησε πατημένο το κουμπί ελέγχου για 22 δευτερόλεπτα μέχρι να αλλάξει η οθόνη. Η αντίστροφη μέτρηση θα μηδενίσει εάν αφήσεις το κουμπί πριν από το τέλος της αντίστροφης μέτρησης. Εάν ο διακόπτης δεν είναι ρυθμισμένος στη θέση OFF, το προϊόν ενδέχεται να εκτελέσει μια ατελή συνεδρία πριν από την επανεκκίνηση. Για να εκτελέσεις σωστά την επαναφορά, είναι σημαντικό να κρατήσεις το κουμπί συνεχώς πατημένο για 22 δευτερόλεπτα.

Μη αναστρέψιμη βλάβη

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σου, παρακαλούμε επικοινώνησε με τη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών glo στο 800-500-1450.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας πλησιάζει στο τέλος της.

Μπορείς να επικοινωνήσεις με τη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών glo στο 800-500-1450 για να ελέγξεις το ενδεχόμενο αντικατάστασης της συσκευής καθώς η απόδοση της μπαταρίας έχει μειωθεί.

Η τιμή της συσκευής glo HYPER X2 AIR θα είναι 15,00 €.

Το glo HYPER X2 AIR θα είναι διαθέσιμο στα χρώματα: Black, Blue, Navy, Purple, Teal, Gold & Pink. Τα βασικά χρώματα Black, Navy, Gold & Teal θα βρίσκονται σε όλα τα σημεία πώλησης, ενώ τα Pink, Blue & Purple θα είναι διαθέσιμα μέσα από το discoverglo.gr.

-Αριθμός συνεδριών με μία μόνο φόρτιση: έως 20

-Χρόνος φόρτισης στο 100%: έως και 120 λεπτά

-Λειτουργία Standard: προθέρμανση 30 δευτερόλεπτα, διάρκεια συνεδρίας 4 λεπτά, δόνηση συσκευής 10 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη της συνεδρίας

-Λειτουργία Boost: προθέρμανση 20 δευτερόλεπτα, διάρκεια συνεδρίας 3 λεπτά, δόνηση συσκευής 10 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη της συνεδρίας

Το HYPER X2 AIR έχει σχεδιαστεί για να παρέχει έως και 3 συνεχόμενες συνεδρίες σε κανονικές θερμοκρασίες δωματίου (15 -25°C). Σε υψηλότερες θερμοκρασίες, ο αριθμός των διαδοχικών συνεδριών που μπορεί να πραγματοποιήσει η συσκευή μπορεί να μειωθεί. Πρέπει να αποφευχθεί η χρήση της συσκευής σε υψηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος (πάνω από 40°C), καθώς η συσκευή μπορεί να ζεσταθεί αρκετά με αποτέλεσμα να μην μπορεί να λειτουργήσει λόγω της δικλείδας ασφαλείας που διαθέτει.

Το επάνω (μικρότερο) κουμπί του HYPER X2 AIR ενεργοποιεί τη προθέρμανση της λειτουργίας BOOST, η οποία προσφέρει μικρότερο χρόνο ως την πρώτη εισπνοή και ταχύτερη απελευθέρωση γεύσης. Το κάτω (μεγαλύτερο) κουμπί ενεργοποιεί τη λειτουργία STANDARD.

Το HYPER X2 AIR έχει ένα μικρό πορτάκι καθαρισμού στο κάτω μέρος. Ανοίξτε το πορτάκι της συσκευής, ώστε να καθαρίσετε τον θάλαμο θέρμανσης και από τις δύο άκρες και στη συνέχεια κλείστε ξανά το πορτάκι.

Η βασική διαφορά μεταξύ του HYPER X2 και HYPER X2 AIR είναι ο βελτιωμένος & πιο ελαφρύς σχεδιασμός και η βελτιστοποιημένη διεπαφή χρήστη (UI) με έγχρωμη ένδειξη LED για το HYPER X2 AIR. Η μέθοδος θέρμανσης και η αισθητηριακή εμπειρία είναι παρόμοια.

Το glo HYPER X2 AIR διατίθεται σε πολλούς μοναδικούς χρωματικούς συνδυασμούς. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει η δυνατότητα εξατομίκευσης της συσκευής.

1. Μια συσκεύη glo

2. Ένα βουρτσάκι καθαρισμού

3. Ένα καλώδιο USB

Τα συμβατικά super slims τσιγάρα δεν είναι συμβατά με το glo. Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μόνο neo™ Sticks.

Στους 240°C στην Standard λειτουργία και 260°C στην Boost λειτουργία.

Για την ενεργοποίηση της λειτουργίας Boost, πατάμε και κρατάμε το πάνω πλαϊνό κουμπί για 3΄. Η συσκευή θα δονηθεί 2 φορές κατά την έναρξη της προθέρμανσης του neo™ και 1 όταν αυτή ολοκληρωθεί, οπότε το glo θα είναι έτοιμο προς χρήση.

1. Ανοίξτε το κλείστρο στο πάνω μέρος και τη θύρα καθαρισμού στο κάτω μέρος της συσκευής glo.

2. Εισαγάγετε τη βούρτσα καθαρισμού από το πανω μέρος μέχρι η άκρη της να εμφανιστεί στην κάτω πλευρά.

3. Στριφογυρίστε τη εντός του θαλάμου θέρμανσης.

4. Αφαιρέστε τη βούρτσα και κλείστε τη θύρα καθαρισμού στο κάτω μέρος της συσκευής. Το glo είναι έτοιμο για χρήση.

Για καλύτερες επιδόσεις, η συσκευή θέρμανσης καπνού glo πρέπει να καθαριστεί μετά από 20 χρήσεις. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή θέρμανσης καπνού glo έχει κρυώσει για τουλάχιστον 5 λεπτά πριν τον καθαρισμό. Ανοίξτε τη θύρα στο επάνω μέρος και την πόρτα καθαρισμού στο κάτω μέρος της συσκευής θέρμανσης καπνού glo. Καθαρίστε το εσωτερικό του θαλάμου θέρμανσης χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο βουρτσάκι. Για καλύτερα αποτελέσματα, καθαρίστε και από τις δύο άκρες όπως απαιτείται. Για τo glo HYPER X2, η υγρασία που τυχόν μαζεύεται στο κάτω μέρος της συσκευής από την χρήση, χρειάζεται να αφαιρείται έπειτα από κάθε 5 συνεδρίες.

Η συσκευή χρειάζεται έως και 3,5 ώρες για να φορτιστεί πλήρως και επιτρέπει έως 20 συνεδρίες με μία μόνο φόρτιση*

*Ωστόσο υπάρχει πιθανότητα να διαφέρει ανάλογα με τη χρήση

 1. 13% μικρότερο και 7% ελαφρύτερο
 2. Νέο ξεχωριστό κουμπί για ενεργοποίηση λειτουργίας BOOST
 3. Νέο πορτάκι-κλείστρο, το οποία ανοίγει και κλείνει γρήγορα και εύκολα, αποτρέποντας τη σκόνη και οποιαδήποτε υπολλείματα
 4. Βελτιωμένη ένδειξη LED, η οποία κάνει ακόμη πιο εύκολη την παρακολούθηση των ενδείξεων της συσκευής
 5. Πιο premium και μοντέρνος σχεδιασμός

1. Μια συσκεύη glo.

2. Ένα βουρτσάκι καθαρισμού

3. Ένα καλώδιο USB

Τα συμβατικά super slims τσιγάρα δεν είναι συμβατά με το glo. Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μόνο neo™ Sticks.

Για να ελέγξετε την κατάσταση της μπαταρίας, πατήστε μία φορά το κουμπί ελέγχου και παρατηρήστε τα LEDs.

Η συσκευή χρειάζεται έως και 3,5 ώρες για να φορτιστεί πλήρως και επιτρέπει έως 20 συνεδρίες με μία μόνο φόρτιση*

*Ωστόσο υπάρχει πιθανότητα να διαφέρει ανάλογα με τη χρήση

Για να φορτίσετε το glo είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε φορτιστή που υποστηρίζει την τάση 5V 2A. Ο φορτιστής που παρέχεται στο αρχικό glo κιτ εξασφαλίζει την σωστή φόρτιση της συσκευής σας.

Απλώς πατάμε το κουμπί στο κέντρο της συσκευής: μετά από 3 δευτερόλεπτα θα αισθανθούμε μια μικρή δόνηση. Συνεχίζοντας να πατάμε το κουμπί ενεργοποίησης, θα αισθανθούμε μια 2η δόνηση μετά από 5 δευτερόλεπτα, η οποία και ενεργοποιεί τη λειτουργία Boost. Η πρώτη δόνηση μετά από 3 δευτερόλεπτα ενεργοποιεί την τυπική (Standard) λειτουργία. Μόλις ενεργοποιηθεί η επιλεγμένη λειτουργία, ο καταναλωτής δεν θα μπορεί να αλλάξει τη ρύθμιση έως ότου ολοκληρωθεί η συνεδρία. Το glo hyper+ διατηρεί την απλότητα του σχεδιασμού glo, με μόνο μία συσκευή και ένα κουμπί.

Για καλύτερες επιδόσεις, η συσκευή θέρμανσης καπνού glo πρέπει να καθαριστεί μετά από 20 χρήσεις. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή θέρμανσης καπνού glo έχει κρυώσει για τουλάχιστον 5 λεπτά πριν τον καθαρισμό. Ανοίξτε τη θύρα στο επάνω μέρος και την πόρτα καθαρισμού στο κάτω μέρος της συσκευής θέρμανσης καπνού glo. Καθαρίστε το εσωτερικό του θαλάμου θέρμανσης χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο βουρτσάκι. Για καλύτερα αποτελέσματα, καθαρίστε και από τις δύο άκρες όπως απαιτείται. Για τo glo HYPER X2, η υγρασία που τυχόν μαζεύεται στο κάτω μέρος της συσκευής από την χρήση, χρειάζεται να αφαιρείται έπειτα από κάθε 5 συνεδρίες.

1. Ανοίξτε το κλείστρο στο πάνω μέρος και τη θύρα καθαρισμού στο κάτω μέρος της συσκευής glo.

2. Εισαγάγετε τη βούρτσα καθαρισμού από το πανω μέρος μέχρι η άκρη της να εμφανιστεί στην κάτω πλευρά.

3. Στριφογυρίστε τη εντός του θαλάμου θέρμανσης.

4. Αφαιρέστε τη βούρτσα και κλείστε τη θύρα καθαρισμού στο κάτω μέρος της συσκευής. Το glo είναι έτοιμο για χρήση.

Το εξωτερικό περίβλημα του glo είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, ενώ το κλείστρο στο επάνω μέρος και η πόρτα καθαρισμού στο κάτω μέρος είναι φτιαγμένα από πλαστικό υψηλής ποιότητας.

Τα neo™ Sticks περιέχουν ειδικά επεξεργασμένο καπνό, πραγματικό (premium) καπνό, γλυκερίνη και αρωματικές ύλες.

Το glo έχει σχεδιαστεί για χρήση αποκλειστικά με τα neo™ Sticks Demi Slim. Υπάρχουν 7 επιλογές neo™ Sticks: Golden Tobacco, Classic Tobacco, Terracotta Tobacco, Smooth Tobacco, Scarlet, Arctic και Green

Δεν θα πρέπει να ανάψετε το neo™ Sticks με ένα σπίρτο ή αναπτήρα, ή να προσπαθήσετε να το καταναλώσετε όπως ένα συμβατικό τσιγάρο. Τα neo™ Sticks έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για χρήση με τη glo συσκευή σας.

Τα veo™ Sticks δεν περιέχουν καπνό, παρασκευάζονται από το φυτό Rooibos (φυτικό συστατικό) και είναι εμποτισμένα με πλούσιες γεύσεις και νικοτίνη. ​

Το veo™ υπόσχεται μία έντονη γευστική εμπειρία, ενισχυμένη με κάψουλα.

Το veo™ απευθύνεται σε ενήλικες χρήστες νικοτίνης, ιδιαίτερα σε όλους εκείνους τους σύγχρονους καπνιστές που ψάχνουν μια εναλλακτική, η οποία μιμείται μεν το τελετουργικό του καπνίσματος, χωρίς ωστόσο να εμπεριέχεται καπνός.

Το neo™ είναι προϊόν καπνού. Στο veo™, το φυτό Rooibos χρησιμοποιείται ως το κύριο συστατικό και αναμειγνύεται με «καθαρή» νικοτίνη.

Τα veo™ Sticks μπορούν να χρησιμοποιηθούν με όλες τις υπάρχουσες συσκευές glo™.

Τα veo™ Sticks διατίθενται σε 3 διαφορετικές γεύσεις,ώστε ο καταναλωτής να έχει τη δυνατότητα της επιλογής: ​

 1. Green Click:Φυτική βάση Rooibos, εμποτισμένη με πλούσια γεύση μέντας.​
 2. Scarlet Click: Φυτική βάση Rooibos, εμποτισμένη με πλούσια & δροσερή γεύση μούρων.​
 3. Violet Click: Φυτική βάση Rooibos, εμποτισμένη με πλούσια & κρεμώδη γεύση μύρτιλου.​

Οι γεύσεις υποβάλλονται σε αυστηρή εργαστηριακή αξιολόγηση από τους επιστήμονες μας, πριν εγκριθούν για χρήση στα προϊόντα μας.

Τα veo™ Sticks παρασκευάζονται από υψηλής ποιότητας φύλλα Rooibos, με την προσθήκη «καθαρής» νικοτίνη. Στο μείγμα προστίθενται αρωματικές ουσίες, οι οποίες στη συνέχεια συνδυάζονται με υλικά περιτυλίγματος, φίλτρα και κάψουλες για να δημιουργηθεί το veo™.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, τα veo™ Sticks παρασκευάζονται στην Ευρώπη.

Ναι, περιέχουν. Το Rooibos είναι το κύριο συστατικό του veo™ blend και η νικοτίνη εγχέεται κατά την επεξεργασία του blend.

Στα veo™ Sticks χρησιμοποιείται φαρμακευτική νικοτίνη.

Η τιμή των πακέτων θα είναι στα 2,80€.

Οι ράβδοι καπνού Lucky Strike μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλες τις συσκευές θέρμανσης καπνού glo™.

Κάθε πακέτο Lucky Strike περιλαμβάνει 20 ράβδους για τις συσκευές θέρμανσης καπνού glo™.

Το Lucky Strike for glo™ είναι διαθέσιμο σε 3 μοναδικές γεύσεις:​

 1. Rich Tobacco​
 2. Golden Tobacco
 3. Balanced Tobacco​

Μπορείτε να τα αγοράσετε στο discoverglo.gr και σε συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Ο κωδικός της συσκευής σας βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευασίας: Υπάρχει ένα αυτοκόλλητο που γράφει my glo number .

1. Εξατομικευμένη υποστήριξη
2. Τεχνική υποστήριξη
3. Άμεση αντικατάσταση συσκευής σε περίπτωση ελαττωματικής συσκευής ή βλάβης
4. Μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του glo

1. Στο discoverglo.gr επιλέγοντας Εγγραφή Συσκευής από το κεντρικό μενού.

2. Στο τηλεφωνικό μας κέντρο

3. Σε συγκεκριμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα Για ενεργοποίηση εγγύησης της συσκευής θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας το my glo number που αναγράφεται στο πίσω μέρος του κουτιού και διαρκεί για 12 μήνες. Αν δεν έχετε καταγράψει τη συσκευή σας, θα πρέπει να κρατήσετε την απόδειξη αγοράς και το my glo number από το κουτί της συσκευής.

Η εγγύηση της συσκευής ισχύει για 12 μήνες από την ημερομηνία αγοράς της. Ο καταναλωτής θα πρέπει να έχει εγγράψει τη συσκευή στο σύστημα μέσω του discoverglo.gr ή της Γραμμής Εξυπηρέτησης Πελατών ή να έχει κρατήσει την απόδειξη αγοράς και τη συσκευασία της συσκευής που το δόθηκε στα σημεία πώλησης ή από την online αγορά του.

Μπες και εσύ στον κόσμο του glο!

Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή

*Το glo™️ θερμαίνει τα sticks χωρίς να τα καίει. Η μέτρηση γίνεται σε σύγκριση με το κάπνισμα του συμβατικού τσιγάρου. Παράγει αερόλυμα, λιγότερη μυρωδιά και καθόλου στάχτη σε σύγκριση με το κάπνισμα του συμβατικού τσιγάρου. Αυτό το προϊόν δεν είναι ακίνδυνο και περιέχει νικοτίνη, η οποία είναι εθιστική ουσία.

*Αυτό το προϊόν είναι κατασκευασμένο από το φυτό Rooibos με προσθήκη νικοτίνης, η οποία είναι εθιστική ουσία.
Προορίζεται για χρήση αποκλειστικά με τις συσκευές θέρμανσης glo™. Αυτό το προϊόν δεν είναι ακίνδυνο.

ezgif.com-gif-maker_3_