delivery
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 6€.
ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ glo™
Για να αποκτήσεις πρόσβαση στον ιστότοπό μας θα πρέπει να επαληθεύσεις ότι είσαι καπνιστής και άνω των 18 ετών.

Glo Recycle your old tobacco heating device

 

Sustainable Stories
Powered by glo

Ο Γιώργος Καράβας παρουσιάζει 6 Ελληνικές επιχειρήσεις, που ξεκινώντας από μια συναρπαστική ιδέα, κάνουν το μέλλον πιο πράσινο..

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Συσκευές με μειωμένο αποτύπωμα

Απο το 2020 δημιουργήσαμε και υλοποιούμε ένα καινοτόμο πρόγραμμα ανακύκλωσης συσκευών για τα εναλλακτικά στο κάπνισμα προϊόντα με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Σε συνεργασία με την ΑΦΗΣ, διαχωρίζονται οι μπαταρίες απο τις συσκευές και προχωρούν σε ανακύκλωση. Τα υπόλοιπα μέρη των συσκευών επεξεργάζονται απο την Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε, με σκοπό την επαναχρησιμοποίηση τους. Το τελευταίο διάστημα, υπολογίζεται ότι ανακυκλώθηκαν υλικά όπως το πλαστικό και μπαταρίες, καθώς και τα υλικά συσκευασίας απο σχεδόν 30.000 συσκευές που διαφορετικά θα κατέληγαν στα σκουπίδια, προκαλώντας σημαντική ρύπανση στο περιβάλλον. Το πρόγραμμα αφορά στις συσκευές θερμαινόμενου καπνού, τις συσκευές ηλεκτρονικών τσιγάρων και τις κάψουλες των υγρών αναπλήρωσης.

Ένα καλύτερο αύριο

Στη BAT έχουμε όραμα να δημιουργήσουμε ένα Καλύτερο Αύριο (A Better Tomorrow) για τους ενήλικους καταναλωτές και για την κοινωνία, με θετικό αντίκτυπο στη δημόσια υγεία, γι αυτό στο κέντρο της Στρατηγικής μας είναι η Βιώσιμη Ανάπτυξη μέσα απο μια σειρά ενεργειών με μακροχρόνια αξία για το Περιβάλλον, την Κοινωνία και την Εταιρική Διακυβέρνηση.

Race to Zero

Στη BAT συμμετέχουμε ενεργά στην εκστρατεία Race to Zero της οποίας ηγείται ο Οργανισμος Ηνωμένων Εθνών, και δεσμευόμαστε μηδενικές εκπομπές άνθρακα έως το 2050. Το Race to Zero είναι η μεγαλύτερη συμμαχία που έχει δημιουργηθεί για το κρίσιμο θέμα της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Η εκστρατεία αντιπροσωπεύει πάνω απο 4.000 επιχειρήσεις που εκτιμάται ότι καλύπτουν σχεδόν το 25% των παγκοσμίων εκομπών διοξειδίου του άνθρακα και περισσότερο απο το 50% του ΑΕΠ διεθνώς.

A Better Tomorrow

Στην Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια, στη BAT Hellas έχουμε παρουσιάσει μια σειρά καινοτόμων δράσεων για την ανακούφιση αδύναμων πολιτών, στην αστική ανάπλαση και αναβάθμιση και τη μείωση των ρύπων μέσα απο πρωτοποριακά προγράμματα ανακύκλωσης, μεταξύ άλλων.

Fabric Republic

Είναι ο οργανισμός με τον οποίο συνεργαζόμαστε σε μια πρωτοποριακή ενέργεια βιώσιμης ανάπτυξης που υλοποιείται το τελευταίο χρόνο. Με την προσφορά της BAT Hellas και των ανθρώπων μας, τα τελευταία 2 χρόνια απέκτησαν πρόσβαση σε καθαρό ρουχισμό περισσότερες απο 2.000 οικογένειες σε ανάγκη, ενώ 1.500 κιλά ρούχων δεν κατέληξαν στις χωματερές και 10.000 κιλά διοξείδιο του άνθρακα δεν διοχετεύθηκαν στο περιβάλλον.

Οι δεσμεύσεις μας παγκοσμίως

Οι Financial Times ανακήρυξαν την BAT ως Climate Leader για το 2021, μια διάκριση που αναγνωρίζει τις κορυφαίες 300 εταιρείες σε σύνολο 4.000, που έχουν πετύχει την υψηλότερη μείωση των βασικών εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου σε σχέση με τα έσοδα για την περίοδο μεταξύ 2014 και 2019.

Οι δεσμεύσεις μας παγκοσμίως

Στόχος μηδέν. Ενθαρρύνοντας ενεργά τη μετάβαση σε μια κλιματικά ουδέτερη οικονομία, έχουμε διανύσει σχεδόν τη μισή διαδρομή για να επιτύχουμε τη δέσμευσή μας για ουδέτερες εκπομπές άνθρακα (πεδία 1 & 2) έως το 2030* και για μηδενικές εκπομπές άνθρακα ως το 2050.

Οι δεσμεύσεις μας παγκοσμίως

Λιγότερο πλαστικό στις συσκευασίες μας σημαίνει και λιγότερα απόβλητα. Μειώνοντας τα πλαστικά περιτυλίγματα στις συσκευασίες των προϊόντων ατμίσματος και θερμαινόμενου καπνού αποφύγαμε τη χρήση 250 τόνων πλαστικού παγκοσμίως-ποσότητα που ισοδυναμεί με περισσότερα από 10 εκατομμύρια πλαστικά μπουκάλια.

Οι δεσμεύσεις μας παγκοσμίως

Το 75% του πλαστικού υλικού στις συσκευασίες μας έχει σχεδιαστεί για να είναι επαναχρησιμοποιήσιμο, ανακυκλώσιμο και βιοαποικοδομήσιμο.

Οι δεσμεύσεις μας παγκοσμίως

Το 28,6% της συνολικής ενέργειας που καταναλώνουμε προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές. Ο στόχος μας είναι να φτάσουμε το 30% έως το 2025.

Οι δεσμεύσεις μας παγκοσμίως

Βιώσιμες λύσεις στις μεγάλες προκλήσεις της δημόσιας υγείας. Έχουμε επενδύσει στην δημιουργία νέων καινοτόμων προϊόντων δυνητικά μειωμένου κινδύνου, ώστε να προσφέρουμε στους ενήλικες καπνιστές που επιλέγουν να συνεχίσουν να καπνίζουν, καλύτερες εναλλακτικές λύσεις.

Γνωρίστε τους συνεργάτες μας σε αυτή την προσπάθεια:

gift10
gift1
gift2
*Ο στόχος είναι η επίτευξη ουδέτερου ισοζυγίου άνθρακα έως το 2030 σε όλες τις δραστηριότητες μας (Πεδία 1 και 2 εκομπών CO2).
Η τρέχουσα απόδοση καταγράφει μείωση εκπομπών κατά 42,7% (έτος αναφοράς 2017).

Μπες και εσύ στον κόσμο του glο!

Μπορείς να διαγραφείς ανά πάσα στιγμή

*Το glo™️ θερμαίνει τα sticks χωρίς να τα καίει. Η μέτρηση γίνεται σε σύγκριση με το κάπνισμα του συμβατικού τσιγάρου. Παράγει αερόλυμα, λιγότερη μυρωδιά και καθόλου στάχτη σε σύγκριση με το κάπνισμα του συμβατικού τσιγάρου. Αυτό το προϊόν δεν είναι ακίνδυνο και περιέχει νικοτίνη, η οποία είναι εθιστική ουσία.

*Αυτό το προϊόν είναι κατασκευασμένο από το φυτό Rooibos με προσθήκη νικοτίνης, η οποία είναι εθιστική ουσία.
Προορίζεται για χρήση αποκλειστικά με τις συσκευές θέρμανσης glo™. Αυτό το προϊόν δεν είναι ακίνδυνο.

ezgif.com-gif-maker_3_